| DANIA GORĄCE 
				rosół z makaronemkotlet devolaille, sznycel po mediolańsku, kotlet schabowy, ziemniaki, frytki, zestaw surówek, buraczki zasmażane, marchewka gotowana kalafior, fasolka szparagowa.barszczyk czerwony z pasztecikami, krokiety, pieczarki faszerowanepolędwiczki w sosie borowikowym, szaszłyk, zawijasy w polędwicy wołowej, kluski śląskie, bigos staropolski, szynka pieczona ZIMNE PRZEKĄSKI 
				półmiski z galantyną – kurczak faszerowany, schab, ozorekpółmiski z wędliną i garmażem – szynka staropolska, kurczak faszerowany, schab ze śliwką, rolada z boczku, karczek pieczonykurczak faszerowanysałatka -  jarzynowa, z tuńczykiem z kurczakiem i ananasemjajka faszerowaneśledź w olejuzimne nóżkitatar z polędwicy wołowej pomidor, ogórek, papryka, grzybkiŁosoś – roladki z sosem chrzanowym DESER Lody z owocami, kawa, herbata |  |